טבעוני אביבי
סדנת בישול עונתית וכשרה לפסח
עם אביטל סבג
מומחית לבישול טבעוני ומחברת הספר:
"חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן"
לעבור את פסח בבריאות ובקלילות עם אוכל טבעוני חגיגי ללא גלוטן
כולנו רוצות להעניק למשפחתינו אוכל טעים ומגוון, לשדרג מנות שאוהבים, למצוא פתרונות יצירתיים שיתאימו לתפריט בימי הפסח ובכלל. ניקוי הגוף מגלוטן לשבוע מסייע לניקוי מערכת העיכול. בסדנה נלמד מה עושה הגלוטן לגוף, נכיר תחליפים מעניינים, נלמד טיפים ומתכונים קלים ליישום שישנו את חייך ונבשל ארוחה משותפת.
♣ תפריט לארוחה המשותפת ♣
» מיץ צלול – תפוח, סלרי, לימון, חסה, ג'ינג'ר
» פטריות פורטבלו במילוי קרם מקדמיה
» ארטישוקים במילוי טופו ופטריות ברוטב כורכום
» סושי קוראני עם שלל ירקות עונה
» סלט פאפיה עם רצועות גזר ורוקט
» גלידוני שוקולד אגוזים
משך הסדנה: כשלוש שעות
על המנחה: אביטל סבג, אמא גאה לחמישה בנים, שפית וחוקרת של אוכל בריא, נטורופתית ומטפלת ברפואה סינית, מתמחה בתזונה בריאה ובישול טבעוני אורגני לפי העונה. נסיונה העשיר, בשילוב איכויות מרתקות של ידע פילוסופי, מתכונים מעניינים וטעמים אקזוטיים מפתיעים, מייצרים חווית חושים יוצאת דופן בעולם הקולינרי הטבעוני.
אביטל היא מחברת הספר "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן", ש
* משתתפות הסדנה יוכלו לרכוש את הספר במחיר מיוחד
» מחיר הסדנה: 250 ש"ח למשתתפת » מחיר הנחה לשתי חברות: 450 ש"ח
המחיר כולל ארוחה משותפת ומתכונים.
כשר